Αγκίστρι
       Περιοχή
       Το Ξενοδοχείο
       Τα δωμάτια
       Τιμές
       Επικοινωνία
   
       
 
........................................................................ ............................................................ ................................................




Και τα 22 δωμάτια του Ξενοδοχείου Διόνυσος έχουν θαυμάσια θέα στην θάλασσα και ωραία διακοσμημένα μπαλκόνια.

Τα δωμάτια είναι άνετα με μικρή κουζίνα έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν και μια οικογένεια. Στην πραγματικότητα είναι μικρά διαμερίσματα.

Για εκείνους που θέλουν πιο πολύ χώρο, το Ξενοδοχείο Διόνυσος διαθέτει και μια σουίτα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ωραίο τζάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Τα έπιπλα των δωματίων είναι επώνυμα "Χατζής". Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, καλλυντικά μπάνιου, και κουζίνα με ψυγείο. 

Από το μπαλκόνι σας ρεμβάστε την ανοικτή θάλασσα, και ακούστε τα κύματα να παφλάζουν στα βράχια.

Το πρωί θαυμάστε τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από την Αίγινα, και το απόγευμα ακολουθήστε τον πεζόδρομο για το Μεγαλοχώρι που βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ, απολαμβάνοντας το θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα.

Το "Διόνυσος" έχει ιδιωτική πλαζ η οποία είναι πλατφόρμα μπετόν και από την οποία κατεβαίνετε με σκαλάκια στο νερό. Η θάλασσα είναι βαθιά, αλλά πεντακάθαρη και πρέπει να ξέρετε να κολυμπάτε.

Δίπλα από το ξενοδοχείο υπάρχει ένα πολύ ωραίο μπαράκι πάνω σε διαμορφωμένα βράχια με μουσική, τραπεζάκια με ομπρέλες και σκαλίτσες για να κατέβετε στην θάλασσα.

Το ξενοδοχείο Διόνυσος πιστό στην περιβαλλοντική πολιτική αλλάζει σεντόνια κάθε τρεις μέρες.